Üdv! Új Acer laptop első beindítás, mi a teendő?
A hozzátartozó utasítás azt írja, hogy vezeték nélküli adaptert kapcsoljuk be, de a wifit nem mutatja, hogy be lenne kapcsolva. Vezetékes netet rádugtuk, valamit töltött 100%-ig, majd viszsaugrott ugyanoda ahol eddig volt.
És hogyan tudunk rá Windowst- telepíteni?
Köszi!
Tegyèl rà egy normàlis linux rendszert ès tudod majd hasznàlni,mert az a szar csak azèrt van rajt,hogy elrettentsenek a linixtòl!!!
Ajànlom az ubuntu vagyalinux mint rendszert.
Üdv! Mikor én megvettem a lapimat, csak annyit kellett csinálnom, hogy nex, next és minden be volt állítva.
-------------
a kedves 1. válaszol=ohoz:
"Tegyèl rà egy normàlis linux rendszert ès tudod majd hasznàlni,mert az a szar csak azèrt van rajt,hogy elrettentsenek a linixtòl"
-Már miért is SZAR a Windows?
Én Windows használok 1997-től. Ezeket használtam: 95,98,200,XP,7. Eddig mindegyikkel meg vagyok elégedve!
Kedves màsodik vàlaszolò:
Feltèteleztem,hogy ha wimdows-t akar a kèrdezö teleppiteni,akkor nem az van rajt.Ergo valamilyen òcska linux rendszert tertek rà.Ebböl következik az is,hogy üzleti fogàskènt ö is abba a csapdàba esik,mint sok szàz-ezer ember,aki vesz egy uj szàmitògèpet ès kap vele egy olyan oprendszert ajàndèkba,amit ember nem tud hasznàlni ès itt fog a sajàt szemèvel meggyözödni ròla,hogy milyen sz@r is a linux ès majd ellezdi megrögzötten szidni màsoknak is.Persze ekkor fog meggyözödni arròl is,hogy neki linux soha a büdös èletben nem kell!!!
Nekem rengeteg ember szajkòzza ezt a mai napig is,söt egyre többen.Vannak akik megakarnak gyözni ezekröl a tènyekröl ùgy,hogy soha nem làttak semilyen linux rendszer,sööt mèg az sem, aki neki elmesèlte mennyire sz@r.
Èn egy szòval nem àllitottam,hogy az àltalad emlitett rendszer sz@r volna,söt visszaolvasva nem is került emlitèsre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!