Windows 8.1 probléma? (FONTOS)
Mostanában azt csinálja a számítógépem, hogy
1. Random megjelenik a Start képernyő. Illetve még azt vettem észre, hogy játék közben gyakrabban dob ki ide. Kezd idegesítővé válni.
2. A gép nem kéri a jelszót (pontosabban a PIN-t) Alvó mód után. Bekapcsoláskor jó, de így nem.
Egyiket se csinálta régen van rá megoldás?

Hát a második kérdésedre nézd meg az Energiagazdálkodási lehetőségeket a Vezérlőpultban. Van egy csomó beállítás ott nézd meg hogy minden okén van e beállítva. Vagy már megvolt?
Az első probléma elég fura. Már én is jártam így, de nekem azért mert véletlen hozzányúltam a toucpadhoz és/vagy gombhoz. Eseteg ha külön egeret használsz állítsd be hogy, USB-s egér mellett le legyen tiltva a toucpad.
Az USB-egér = No tapipad be van állítva már rég, tehát a probléma így is fennáll.
Az Energiagazdálkodás speciális beállításainak a segítségével viszont a jelszavas probléma megoldva! Köszönöm! Valamilyen oknál fogva ki volt kapcsolva az Jelszókérés Ébresztéskor.
Viszont a Startképernyős probléma még mindig fennáll. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!