Mi lehet a baj?
hibás videókártya.
Rendeltem egy gépet még évekkel ezelőtt, első nap bekapcsoltam, tök jól futott, meg minden, elindítottam egy játékot és leállt... a vidikarit azonnal kicseréltem és azóta álom a gép.
A processzorom típusa Intel Pentium G630 2.7 ghz
Videókártya: NVIDIA GeForce GT 430
Memória 6 giga RAM
A többit nem tudom sajna :(
verzió 1:a táp minőségtelen és gyenge.. mikor komolyabb programot futtatnál túl sok áramot kér és puff lekapcsol
verzió 2: nem volt takarítva,soha nem pasztázták még újra x+100 fok van mindenhol és túlmelegszik ezért hogy védje magát a gép lekapcsol..
szedd le a gépház oldalát írd le a pontos típusát a tápnak és megtudjuk melyik verzió van nálad..
akkor még mindig nem vagyunk előrébb.. a táp gagyi én mindenképp cserélném egy MINŐSÉGI-re (ha megírod mennyit szánnál rá írok egyet)
a melegedésre csak annyit tudok mondani hogy az open hardware monitor nevű programot szedd le és figyelgesd a hőfokokat játssz kicsit mielőtt lefagyna alt+tabolj ki és nézd meg hogy mennyi az aktuális és mennyi volt a maximum főleg a videokártya és a processzor hőfokát kell nézni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!