Mi okozhatja a számítógép kifagyását, a HDD, más alkatrész vagy szoftveres hiba lehet?
A probléma véletlenszerűen jelentkezik és amikor beüt akkor a képernyő teljesen befagy, de a cursor mozgatható és pl. a skype-on keresztül is megy a beszélgetés, de semmi nem reagál, semmiféle billentyűre.
Amennyiben Resetelem a gépet akkor a vincsesztert nem tudja be Boot-olni és továbblép a CD-ROM Boot-olására.
egyedül az segít ha kényszerítem a leállását és akkor ismét jól megy a gép (de a betöltés itt is akadozik közbe
Elvileg a memória nem telikbe, se a hűtéssel nincs gond, így arra tudok csak tipelni hogy haldoklik a vinyó, de remélem nem az.
Előre is kösz a segítséget.
Ha a kábel lenne akkor állandóan jelentkezne.
Amúgy általában akkor omlott össze amikor valamivel leterheltem, bár a win 7 frissítés valahogy nem ezek közé tartozik mégis megadta magát.
meg a másik hogy van amikor elődobja a kék képernyőt és ott panaszkodik (crash the disc ... vagy mi) és van hogy egyszerűen csak beáll
Gigabyte ga-ma790x-ds4
AMD Phenom x4 9850 (2500-ról 2000 MHz-re csökkentve)
2x Kingmax memória 2 GB (800 MHz re lecsökkentve)
550 W os gagyi minőségű táp
Hitach vincseszter
az egész konstrukció néhány elem kivételével (elem) kicsivel több min 4 éves (legalábbis a főbb alkatrészek mind régiek)
lassan össze kell állítanom úgyis egy újat, de amíg bírja addig menni fog
mondjuk érdekesmód a mai nap még nem volt gondja
úgyhogy lehet hogy csak a Kerbel Space Program kever be mer eléggé le tudja terhelni a gépet, bár régóta játszom vele mégsem okozott még ijesmit de tegnap általában a futtatása után jött elő mindig, de csak miután bezártam és rá fél órával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!