Battlefield-ban van rombolható környezet?
Figyelt kérdés
Az ucsó a Bad campany 2 volt amivel tudtam játszani a gépem miatt.
Nemsoká meglesz az új gépem, kíváncsi vagyok hogy a BF3, BF4 és a hardlineban is követték-e ezt a jó dolgot.
Pl. ház oldalfala kirobbantható stb..
2015. jún. 16. 14:47
1/3 savanyújóska válasza:
Igen van, sőt a BF4-ben még tovább is mentek, gyakorlatilag egész bontható pályarészek vannak. (Most a neve nem jut eszembe.) De a BF3-ban is simán kivitt falakat a tank/rakétavető. Ami engem idegbajossá tett, az a Battlelog. (Egy weboldal, ahol meccset keresel/játékmódot választasz - BF3-nál ezt máshol nem is teheted meg - és ha sikerült, akkor elindítja az Origint(!), ami elindítja a BF3-at. Feleslegesen van bonyolítva, ráadásul az Origin nem is túl szimpatikus cucc.)
2/3 anonim válasza:
A BF3-mal volt szerencsém játszani, ott ha fordítva csinálod, akkor pár fokkal könnyebb:
1. Elindítod az Origint, bejelentkezel
2. "Elindítod" az Originből a BF3-at, megnyitja a böngészőben a Battlelogot (és be is jelentkezik automatikusan)
(Ehhez telepíteni kell egy beépülő modult a böngészőhöz, de fel fogja ajánlani, ha még nincs telepítve.)
3. A Battlelogból csatlakozol szerverre, elindítod a kampányt, coop-ozol, stb. (Ez innen már magát a játékot indítja.)
3/3 savanyújóska válasza:
Ez így van egyébként, de mindkét esetben frusztráló a megoldás, legalábbis engem nagyon zavart, főleg hogy az Origin használata során nem éreztem, hogy több lenne a program az extra nyűgnél (pedig elég sokat toltam ME3 multit is, szóval nem 5 perc alatt utáltam meg a szoftvert). Egy szó, mint száz, a BF3 király, nagyon jó cucc, szerettem, de ez a Battlelogos megoldás, nekem borzasztó, de megszokható, és használható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!