Milyen PC kellene a Battlefield 3 lagg mentes elfuttatására?
Figyelt kérdés
Sziasztok,szeretném ha linkel együtt ajánlanátok nekem számítógépeket amelyen lagg mentesen tudnék Battlefield 3-zni olyan normálon. A számítógépre a keretem max 85k!Kivéve,ha ingyenes a szállítás.Akkor 90k.Kinéztem egy gépet amiben van 8 gb RAM,46 ezres videókártya,4 magos proci stb.Szeretném ha írnátok pár ilyen gépet,leginkább használt,vagy újszerű gépet szeretnék vásárolni mert úgy sokkal olcsóbb.2015. jún. 14. 09:15
1/5 anonim válasza:
Nem tudom, hogy jön ki 85k ból egy 45k-s videókártya. 40 ezer maradna procira alapra tápra házra optikára memóriára??? Proci alaphangon 20k, táp 12, alap 15,ház 8, optika 4, memória 16, akárhogy rakosgattam a gépeket mindíg 100k fölé mentem(lehet nekem nagy az elvárásom) és a legdrágább kari ami benne volt az 35k- egy r7 260x.
linkkeld be légyszíves azt a konfigot.
2/5 A kérdező kommentje:
Tényleg szívesen megtenném hogy belinkelem,de félek hogy más veszi meg helyettem olyan olcsón.Ma fogom megrendelni az illetőtől.De miután megjött a gép,vagy már elkeltnek nyilvánították.Akkor szívesen beteszem ide.
2015. jún. 14. 10:15
3/5 anonim válasza:
nem muszály linkelni elég a proci táp kártya alaplap típusa is
4/5 A kérdező kommentje:
Tessék:
Alaplap: Gigabyte GA-870A-UD3
CPU: Quadcore AMD Phenom II X4 Black Edition 965, 3416 MHz
Proci hűtő: Cooler Master Hyper TX3
Memória: Kingston Hyperx memó DDR3 1600 Mhz 4x2 Gb kit
Video: Sapphire Radeon HD 6850 Toxic Edition
Hitachi Deskstar Deskstar P7K500 320 GB
Táp: Corsair CX600
Optikai: LG Super-mulit DL író-olvasó
2015. jún. 14. 10:18
5/5 anonim válasza:
megéri, egyetlen hártány, hogy használt. De 85k-ért nem rakod össze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!