Battlefield 4 Ps4-re? Megéri megvenni, játszanak vele elegen? Premium Edition milyen?
Gyakorlatilag egyetlen pálya sem tetszett, a fegyverek is változatosabbak voltak a 3 ban(vizuálisan értem, volt rajtuk kosz, tusra tekert rongydarab, rozsda, ilyesmi), és nem fér a fejembe, hogy miért nincs black hawk(meg általánosságban eléggé elbarmolt lett a légiharc, a bf3 ban sem remekelt, de ott annyi volt az újdonság, hogy részemről belefért). Nincs karaktere se a pályáknak, se a fegyvereknek. Ha tetszik a pályák hangulata, akkor jó lehet(bf3 ban sem volt sok jó alap pálya, de több, bazaar, metro, meg damavand minden szempontból tetszett, jó volt a layout meg a hangulat is, bf4 ben egyetlen pályát nem tudnék kiemelni, ahol minden a helyén volt, flood zone nem rossz, de az sem az igazi meglátásom szerint).
Ha a bf3 kimaradt, akkor gondolom nem látod majd olyan borúsnak a helyzetet, meg a játékmenet nagyon sok szempontból javult, de összességében szerintem nem érte meg(és most nem a pénzről beszélek, hanem a beleölt időről, 200+ órát játszottam vele, de igazából már 40-50 körül borzasztóan untam, csak a haverok mindig visszahívtak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!