Windows XP cd kulcs cseréje? De mégis hogyan és hol?
2 lehetőséget látok:
- Linux mint telepítése. Gyorsabb, biztonságosabb, bolond biztosabb.
- feltelepített, beállított rendszert ghostolni. (XP esetén egy 10 GB-nál nem lehet nagyobb)
Szia.
nlite XP Unattended Installation CD, 10 lépés : [link]
Itt elvileg be tudod irni a xp cd kulcsát és akkor nem fogja kérni telepitéskor.
De én is támogatom az előttem szóló javaslatát, telepités és konfigurálás után egy ghost a rendszerről (esetlegesen egy vagy két DVD-re kiirni) és amikor ujra kell rakni a rendszert akkor ezen ghost felhasználásával kb 10-15 perc alatt kész a bekonfigurált zsir új xp rendszer.
Sok sikert.
üdv.
Ezzel a "ghostolással" az a baj hogy nem lesz jó... mivel nem az én rendszerem-hez kell. hanem a szomszédoknak. viszont ez így nem lenne jó ha nem ugyanazok a cuccok vannak bent kb. mivel ha ki cseréled a cpu-t vagy ilyesmit. akkor már kéri h rakd újra.(asszem meg else indul)
Bár még nem probáltam. de a lényeg a lényeg. Hogy saját rendszeremen úgy nem tudok olyat alkotni ami minden jó legyen (ghostolással).
Szia.
Senki sem mondta, hogy a saját ghostolt rendszered add oda a szomszédnak.
Egyszer átmész, felrakod neki az xp, meg a drivereket meg a kellő programokat, aztán elkészíted a ghostot a rendszerről egy pendrivére.
Aztán a ghost programból és a ghost álományból készitesz neki egy bootolható ghost DVD-t , vannak ghost programok amik támogatják az automatikus visszaállítást is (parancssoros módszer, ha megy akkor megoldod így, akkor semmit sem kell nekik csinálni csak berakni a DVD és beindítani róla a gépet - megadható az is hogy melyik partíciót írja felül), de ha másképp nem megy akkor Bart PE + ghost program + ghost image , és megmutatod, hogyan lehet visszaállítani a rendszert, ha telpíteni tudnak (XP) akkor a rendszer viszzaállításnak is mennie kell, hiszen csak Fájl - Open - File megnyitása - Partició kiválasztása és egy OK a felülírásra (úgy általában).
Sok sikert.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!