Adott egy usb kulcs és egy tv amin csak hdmi bemenetel van. Hogy oldhatom meg mégis, hogy rá tudjam csatlakoztatni az usb kulcsot?
Figyelt kérdés
2014. febr. 28. 12:45
1/7 anonim válasza:
Sehogy,vegyél egy androidos tv sticket és máris tudsz mindenfélét csinálni.Lehet rá tenni billentyüt és egeret is.Persze valami jobb fajtát legalább 2 magosat
2/7 Tengor válasza:
Kelleni fog egy eszköz, amin van USB és HDMI kimenet is.
Ez lehet laptop, asztali PC, vagy TV okosító is.
3/7 anonim válasza:
kell egy nédialejátszó amit összekötsz a tévével, vagy Androidos stick is jó, az is alkalmas ugyanerre
4/7 anonim válasza:
kell egy médialejátszó amit összekötsz a tévével, vagy Androidos stick is jó, az is alkalmas ugyanerre
5/7 A kérdező kommentje:
Találtan otthon egy tabletet, amin van mini hdmi, ha azt összekötöm a tvvel és annual a memoriáját bôvíttem, memoria kártyával müködni fog? Mert axon is csak mini usb van. Annyira már nem bonyolíttanám hogy a Tvre rákötöm a tabletet, majd a tabletra egy másik kábellal az usb kulcsot. :D vagy érdemes? Nem gyengül ezáltal az adatàtvitel? Nem értem hozzá sajnos. :(
2014. febr. 28. 12:58
6/7 Tengor válasza:
Tablet rá fogod tudni kötni a TV-re, megfelelő kábellel.
Hogy az USB-s meghajtót is rá tudod-e kötni az attól függ, hogy a mini USB port tudja-e az OTG-t.
A minőség nem fog romlani, elvégre digitális anyagról van szó.
7/7 A kérdező kommentje:
Az androidos stickröl most hallottam elösször îgy utánna néztem. Kicsit borsos az ára. Voltaképpen megéri, de a helyzet az hogy a kislányomnak van egy DVDs mini tvje és kifingott a DVD lejátszò rajta, így olyan megoldást keresek ami olcsòbb mint venni lézalól egy màsik tvt. És ez az android stick nem olcsóbb megoldàs. Azért köszönöm a tippet. :)
2014. febr. 28. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!