Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Adott egy usb kulcs és egy tv...

Adott egy usb kulcs és egy tv amin csak hdmi bemenetel van. Hogy oldhatom meg mégis, hogy rá tudjam csatlakoztatni az usb kulcsot?

Figyelt kérdés

2014. febr. 28. 12:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy,vegyél egy androidos tv sticket és máris tudsz mindenfélét csinálni.Lehet rá tenni billentyüt és egeret is.Persze valami jobb fajtát legalább 2 magosat
2014. febr. 28. 12:49
 2/7 Tengor ***** válasza:
23%

Kelleni fog egy eszköz, amin van USB és HDMI kimenet is.

Ez lehet laptop, asztali PC, vagy TV okosító is.

2014. febr. 28. 12:49
 3/7 anonim ***** válasza:
kell egy nédialejátszó amit összekötsz a tévével, vagy Androidos stick is jó, az is alkalmas ugyanerre
2014. febr. 28. 12:52
 4/7 anonim ***** válasza:
kell egy médialejátszó amit összekötsz a tévével, vagy Androidos stick is jó, az is alkalmas ugyanerre
2014. febr. 28. 12:52
 5/7 A kérdező kommentje:
Találtan otthon egy tabletet, amin van mini hdmi, ha azt összekötöm a tvvel és annual a memoriáját bôvíttem, memoria kártyával müködni fog? Mert axon is csak mini usb van. Annyira már nem bonyolíttanám hogy a Tvre rákötöm a tabletet, majd a tabletra egy másik kábellal az usb kulcsot. :D vagy érdemes? Nem gyengül ezáltal az adatàtvitel? Nem értem hozzá sajnos. :(
2014. febr. 28. 12:58
 6/7 Tengor ***** válasza:
27%

Tablet rá fogod tudni kötni a TV-re, megfelelő kábellel.

Hogy az USB-s meghajtót is rá tudod-e kötni az attól függ, hogy a mini USB port tudja-e az OTG-t.

A minőség nem fog romlani, elvégre digitális anyagról van szó.

2014. febr. 28. 13:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Az androidos stickröl most hallottam elösször îgy utánna néztem. Kicsit borsos az ára. Voltaképpen megéri, de a helyzet az hogy a kislányomnak van egy DVDs mini tvje és kifingott a DVD lejátszò rajta, így olyan megoldást keresek ami olcsòbb mint venni lézalól egy màsik tvt. És ez az android stick nem olcsóbb megoldàs. Azért köszönöm a tippet. :)
2014. febr. 28. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!