Szeretnék Youtube csatornát csinálni csak idegesítően vékony a hangom. Tudnék ezen javít7ani valahogy, vagy van valami módszer ami segíthet ez ellen?
Mindenkinek szokatlan a saját hangját hallania más forrásból, mert belülről máshogy rezeg a hang és másként szoktad meg.
Ez ellen nem fogsz tudni mit csinálni és nem is érdemes ezen ennyit problémázni.
Ha ezt tudom, nem is válaszoltam volna.
19 évesen a lányokat kell hajkurászni !!!
Felőlem azt töltesz fel, olyan videót, amit akarsz. De az biztos, hogy a hangtorzító hallatszik. Előbb vagy utóbb kiderül úgy is. Egy csatorna akkor lesz sikeres, ha egyedi. Persze vannak csatornák, ahol a hangtorzító a "hatást" növeli és akár ezáltal lesz sikeres, de nem egy gamer csatorna(legalábbis nagyon kicsi a valószínűsége, ill. ahhoz olyan stílus kell)
Való életben is olyan a hangod, mások is elfogadják, meghallgatnak. El kell fogadnod! Hidd el, ha jól csinálod azt, amit csinálsz, akkor sikeres lesz!
De egy kommentátornak, előadónak, énekesnek és stb is születni kell. Nem lehet mindenkiből jó.
Általában vannak a nagyon jók, kiemelkednek, népszerűségre tesznek szert. Vannak a simán jók, akik ok, jó meg minden, de nem tesz nagy népszerűségre. És vannak az úgynevezett rosszak, akiket kinyomnak a francba, ha meglátják. De ezen kívül van még 1 kategória is: az olyan rossz, hogy már jó :D
Elsőnek is, nem tudom milyen a hangod. Lehet csak te hallod rosszul, másképp és ez zavar téged. Attól, hogy vékonyabb a hangod, nem biztos, hogy rossz. Így látatlanban/hallatlanban elég nehéz ítélkezni. Tölts fel egy videót és linkeld be! Csak így derülhet ki a dolog. Előbb vagy utóbb el kell kezdeni, aztán a vélemények jönnek a videó alatt is és a likeok is adnak egyfajta visszajelzést.
Első nekifutásra azt mondom, hogy a hangtorzítót felejtsd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!