XP-ről váltanék Windows-8-ra később 10-re. Cserélnék videó kártyát is. Hogyan?
Volna ez a dolog,hogy múltév április 8 óta nem támogatott az XP. Én csak most jöttem rá,hogy szeretném újratelepíteni a gépet a sok mocsok miatt. Fogalmam sincs hogyan kezdjek hozzá. Honnan szerezzek új windowst. Esetleg ami a laptopba van istallálva windiws7-es az megvan cd-n. Jó lesz az asztaligépbe is?
2007 karácsonyára kaptuk a gépet. A Windows 8-as oprendszer megnéztem futna rajta. Legalább is remélem nem néztem el semmit.
Másik kérdés. Ha videókártyát cserélek ahoz kell illesztőprogram. Hogyan is van ez pontosan? Illetve a lenti kettő kártya működhet együtt? Lehet egymás mellé rakni az alaplapba két videókártyát?
A kártya,ami most a gépben van egy MSI NX8400GS TD512EH:
És amit mellétennék ASUS EN7300GT/SILENT/HTD/256M/A:
Az asus kártya gyengébb. Ha be is rakható mellé akkor lehúzná a teljesítményét a jobbiknak?
Tudom ősrégi vackok,de remélem nem nevettek ki nagyon miatta. :-)
Egy új i5-ös géphez ssd-vel meg minden mással egy 70K forintos videókártyával még nemegészen elérhető számomra. Picit gyűjteni kell.
Remélem addig ezt a gépet használhatom hatékonyabban,mint most.
"A kártya,ami most a gépben van egy MSI NX8400GS TD512EH
És amit mellétennék ASUS EN7300GT/SILENT/HTD/256M/A"
ez így nem fog működni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!