Hogy/hova tudok újratelepítés elött lementeni kb 300gb-nyi fájlt? (Kép, video stb)
Szia!
Win 8-ról nem lesz egyszerű visszatáncolni 7-re főleg, ha előretelepített win 8-al érkezett.
Online felület nincs igazán, plusz azért valljuk be, hogy 300 gigát feltölteni a netre nem 1 perces művelet...
Inkább ajánlott egy külső vinyót beszerezni és arra rádobálni mindent :) Esetleg ismerősök között körbekérdezni :)
Sok sikert!
Ryo
Hát ennyit még akkor is bajos feltölteni, ha van hova.
De nem hiszem hogy ingyenesen ez lehetséges lenne.
Javaslom kérj kölcsön egy külső merevlemezt ha tudsz. Vagy ha van másik számítógéped ekkora szabad hellyel, hálózati megosztással átmásolod.
A jövőben elkerülheted ezt a problémát ha több partíciót hozol létre.
Ha van elég hely a merevlemezen, a particionálás még megoldható.
Több ingyenes program is van rá, de most ez is elérhető:
Valóban a particionálás előtt is érdemes az adatokat elmenteni, annak ellenére, hogy én - igaz, nem csinálom mindennapi rendszerességgel - hibával csak egyszer találkoztam.Abban az esetben is szándékosan szakítottam meg a műveletet a legutolsó lehetőségnél.
Beszélni kell az ismerősökkel, hátha van valakinek egy külső HDD-je.Gondolom, 30 DVD-t nem akarsz felhasználni ?5-8 pendrive ( 16-32 GB ) hamarabb összejöhet.
Esetleg csökkentheted az adat mennyiségét azzal, hogy kiválogatod a legfontosabbakat, a pótolhatatlanokat, és csak azokat mented el.
Alább láthatsz egy használatit.Akár az AOMEI-t ( ha igaz, tud magyarul ), akár az EASEUS-t ( vagy bármelyik mást )választod, nagyjából hasonlóan kell eljárnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!