A laptopomon windows 8.1 operációs rendszer van,4gb ram,500gb merevlemez, integrált video kártyával, ezen szted elfutna a gta san andreas?
Figyelt kérdés
Úgy hogy a gta 3 már rajta van, Mehet még rá a san andreas? Megférnek egymás mellett? Nem fog letörlödni a gta 3 ha felteszem a san andreast? Egyszer halotam olyat valakinek letörlödött2015. máj. 26. 11:24
1/3 Tengor válasza:
Valami mást hallottál. A két játék teljesen független egymástól. Méretileg el fog férni, valószínűleg a gép is bírni fogja.
2/3 anonim válasza:
GTA San Andreas-t még p4-esen is sikerült müködésre birni.Akkor megy ezen is.
3/3 anonim válasza:
biztos, nekem a GTA 4 mellett ment majdem full grafikával (nekem is ilyen gépem van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!