Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Lefagy a gépem. Mi a baj?

Lefagy a gépem. Mi a baj?

Figyelt kérdés

Sziasztok, először is leírom a konfigot.

CPU: Intel(R) Pentium(R) D830 CPU 3.00GHz

VGA: NVIDIA GeForce 210

RAM: 2GB DDR2 667Mhz

Windows 8.1 32 bit

Tegnap telepítettem újra, eddig sosem volt vele gond mióta megvettem. Egy Geforce 6700 XL volt benne, de a héten ezt lecseréltem. Na most az a baj, hogy 3 órája 15-30 percenként lefagy, de nem úgy, hogy semmit nem tudok csinálni, hanem úgy, hogy az egér mozog, a win gomb műkődik(tehát váltja a képet az asztal és a csempék között) alt+tab kombináció is működik, ctrl+alt+del is! De semmi több, semmire nem tudok rá kattintani, és semmi nem is megy, tehát csak a kiakpcs. gomb a hatásos! :D Vírusirtó van fent, a hardverek nem melegednek túl, a windows friss, szóval minden kóser(annak tűnik). Mi lehet a baj?

2015. jún. 6. 23:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Valószínű hogy kevés a ram az operációs rendszernek.
2015. jún. 6. 23:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Telepítsd fel a legújabb drivert. [link]
 3/5 anonim ***** válasza:
A 2GB ram hogyan lenne kevés a Windows 8.1-nek?
 4/5 A kérdező kommentje:
Biztos nem kevés neki, mert 2 hónapig ugyanez az op. rendszer simán ment vele, mondom tegnap raktam újra. Egyébként az összes driver friss.
2015. jún. 6. 23:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Az lehet, hogy friss, viszont nem mindig a friss a jó. Nekem többször is volt már, hogy egy új driver elcseszett mindent, a régebbi meg bevált. Szerintem valami driver "veszekedés" van a gépedben. Viszont ember legyen a talpán aki megtalálja a hibát...
2015. jún. 7. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!