Mi baja van? Lefagy a gépem, ha megnyomok egy billentyűt. Miért?
Figyelt kérdés
Először csak egy játéknál történt ez, hogy amikor lenyomtam egy billentyűt konkrétan lefagyott az egész gép. Nem mozgott az egér meg semmi. Aztán egy bizonyos idő elteltével jó lett.. Ma amikor neten ráakartam volna keresni valamire és épp írni akartam a keresőbe megint lefagyott. De a kurzor villogott ahogy belekattintottam a keresőbe. Szóval nem értem... Azóta kicseréltem a billentyűzetet egy másikra és nincs semmi baj. De mindenki mondja nekem hogy biztos, hogy nem a billentyűzettel van baj. Akkor mivel??2015. febr. 8. 14:29
1/1 CspCsj válasza:
Laptopnál láttam már hasonlót, amikor hibás billentyűzet (leöntötték) okozott hasonló tüneteket, de kiszerelés után külső billentyűzettel használva és később kicserélt belső billentyűzettel sem volt gond.
Megnézheted HDSentinel-lel hátha a merevlemez is naplózott hibákat. Milyen kondíciót ír?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!