Melyik az a program amit ha telepítek a gépre és elvileg megnyomok egy billentyűt amit én választok ki akkor vissza tudom nézni, hogy mikor mi volt írva?
Figyelt kérdés
Az elején leszögezném, hogy picit se értek a számítástechnikához de remélem valaki azért érti, hogy mire gondolok. :$2013. okt. 23. 10:37
2/4 A kérdező kommentje:
igen arra :) még annyiban tudnál segíteni, hogy tudom úgy elmenteni a gépen, hogy aki használja az ne vegye észre?
2013. okt. 23. 11:09
3/4 pinkpancser válasza:
Vírusírtók szoktak miatta reklamálni, azoknak meg lehet mondani, hogy ne foglalkozzanak vele. De arra számíts, hogy akár más is megkaphatja az elmentett dolgokat, illetve futó folyamatoknál is megjelenhet amit könnyű kiszúrni.
4/4 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a segítséget :)
2013. okt. 23. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!