1514131211 kérdése:
A gépem lefagy netezés közben. Miért?
Figyelt kérdés
nem annyira régi darab de mondjuk nem is egy gamer pc.(2X2.3ghz, 2gb ram 256gb hdd) és nem is csináltam vele semmi megterhelőt és egyszer csak lefagyK(de mindig csak8 ha netezekL) és nem tudom visszahozni csak ha újraindítom. egy nap kb 3-4x fordul elő és már nagyon zavar. Telepítettem másik böngészőt is ,víruskeresést is futtattam, de nem talált semmit. mi lehet a baj2014. dec. 30. 02:40
1/1 P.O.C. válasza:
Ha olyan szintű a fagyás, hogy az egér kurzor se moccan meg, az többnyire hardveres hiba. Sok oka lehet, itt találsz róla egy kis összefoglalót:
Ha viszont az egérkurzor mozog, csak a kattintásokra nem vagy csak nagyon lassan reagál, akkor lehet szoftveres is a hiba, (pl vírus). Ilyenkor a rendszer újratelepítése megoldhatja a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!