World Of Tanksba Vhurcil VII vagy Churcil GC re fejlesszek?
Pontosan.
Az a kérdés, hogy a baromi nagyot lövő FV 215b 183 páncélvadászt akarod elérni vagy a gyorsan, pontosan lövő FV 215b nehéz tankot?
Ha jót akarsz magadnak, akkor mindenképp a Ch. VII-et fejleszd.
Én mind a két ágat megjártam, de a Ch. VII-est sokkal jobbnak találtam. A Black Prince VII-es tierben a jók közé sorolható (igaz, hogy keveset sebez a lövege, de pontos, és gyorsan tölt). A VIII-as Caernarvon nem a legjobb a tierjében (lövegéről nagyjából ugyanazt lehet elmondani, mint a Black Price-nél). Ennek a sornak a legjobb tankja véleményem szerint a Conqueror (IX-es). El lehet mondani róla, hogy a páncélzatán kívül minden rendben van a tankkal (a rosszabb páncélzatát pedig az kompenzálja, hogy nehéz tank létére jó a mobilitása). Véleményem szerint még a X-es tankokkal is felveszi a versenyt.
A Ch. GC soráról pedig annyit, hogy minden tank, ami utána jön (és ő is) nagyon nagyon lassú, lomha. A lomhaságukat kárpótolják valamennyire az eszméletlen vastag páncélzatukkal, de ne tévesszen ez meg senkit. Én személy szerint az AT 7-et semlegesnek mondanám (se nem jó, se nem rossz), míg az AT 15 valamivel jobb, bár a lövege nem az igazi. Ugyanazt a löveget kapta, mint a Caernarvon, csak kicsit feljavítva (értsd: gyorsabban tölt, ...), és mint tudjuk egy TD-nek nem elég egy ilyen löveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!