Mit fejlesszek ezen a gépen? (lent)
Figyelt kérdés
a gépem:
proci: intel core 2 duo 2,53GHz
alaplap: P5GC/MX-1333
VGA: geforce 9600GT 512MB
RAM: 3gb ddr2
ezt szeretném fejleszteni 75k-ból hogy akadás mentesen hogy vigye a mai összes játékot mert igy is viszi csak néha szaggat. gondolom egy vga csere biztos nem árt neki meg +1 giga ram
2014. febr. 24. 06:32
1/6 anonim válasza:
szerintem legelső egy jobb vidikártya legyen, a második meg a proci
videó kártyára ezt ajánlanám :
ASUS HD7850 2GB
2/6 anonim válasza:
Ezt ne fejleszd.Inkább add el 25-35-közt el viszik és add hozzá a 75k-t és rakass össze egy korszerűbb konfigot.
DDR2-es gépet már nem kéne tuningolni.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__4.. ilyeneket keresgélj.
3/6 Tengor válasza:
A táp kimarad a leírásból. Az ugye megbízható darab!?
4/6 A kérdező kommentje:
1.-nek: ezen gondolkoztam én is valószínű ez lesz. 3.-nak: igen megbízható :) és köszi mindenkinek a válaszokat
2014. febr. 24. 17:36
5/6 anonim válasza:
Ezt már ne fejlesszed, felesleges volna ddr2es konfigba ölni a pénzt, hallgass a második válaszolóra!
6/6 A kérdező kommentje:
és ha rakok bele egy fm2+-os lapot meg a8 6600k és 4gb ddr3 1600MHz ramot plussz egy 500Watt-os tápot (későbbiekben menne bele egy erősebb vga olya 7850 körüli azért gondoltam 500Wattra)
2014. márc. 13. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!