Mit fejlesszek tovább ezen a gépen Battlefield 4 ultrához 60fpsel?
Figyelt kérdés
Minden legyen maxon és 60 fps legyen meg,úgy emlékszem bf3 nem volt meg stabil 60-al ha minden ki volt maxolva, a kártyán meg a procin elvileg lehetne tuningolni,de nem próbáltam még..
Konfig:
cpu:HexaCore AMD FX-6200, 3800 MHz (19 x 200)
alaplap:Asus M5A97 LE R2.0 (2 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
videokártya:MSI Radeon HD7850 Twin Frozr III OC 2GB 256bit DDR5
ram:8gb ddr3
Szerintetek,hogy lehetne ezen húzni,abszolút nem értek hozzá!
2013. szept. 4. 19:43
1/5 Egerecske válasza:
Max fulon akrod játszani akkor ez a videó kártya cseppet gyenge.
2/5 anonim válasza:
Minden képp a vga-t kell lecserélned, minimum egy 7950-re, ha azt akarod minden ultra beállìtáson menjen.
3/5 Egerecske válasza:
7950-el se fog menni a ful max
4/5 anonim válasza:
Nekem a bf fullhd ban 7950-nel stabil 60-75 fps meg van, kb a bf 4 is 50 körül meg lesz, max leveszek valamit azt annyi, de egy 7950 már elég lesz hozzá...de majd kiderül
5/5 anonim válasza:
Mondhatdtam volna azt is hogy cserélje a procit egy 8320-ra a vga-t eg ygtx titanra vagy 7990-re csak mivel nem ìrta mennyi a kerete ezért ìtam "olcsóbb" vga-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!