Ezzel a konfiggal szerintetek menne a GTA V, Bf 4?
Figyelt kérdés
Tudom h még nincs gépigényük és meg sem jelentek, de szerintetek?? Köszi a válaszokat:)
AMD FX8350 8X4200 MHz
Sapphire Radeon HD 7950 3GB DDR5
16 GB DDR3 1600 MHz
2013. szept. 2. 16:31
1/10 anonim válasza:
Ennél a konfignál 2x gyengébb is vinné szerintem...
2/10 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel simán vinni fogja őket :)
3/10 Osynho válasza:
8350 felesleges, ott van a 8320, csak órajelben különböznek, ami meg 1 perc beállítás a biosban. És a 16gb ram is tök felesleges játékokhoz.
4/10 A kérdező kommentje:
Tudom, sokan mások is mondták, hogy elég lett volna FX6300 is meg 8gb ram csak beleugrottam hirtelen, de remélem így legalább egy jó darabig nem kell rá költeni..
Köszi a válaszokat!!:))
2013. szept. 2. 16:42
5/10 Osynho válasza:
a 8000es fx ben +2 "mag" van a 6300 joz kepest, de a 8350 semmi pluszt nem ad a 8320hoz kepest. ramot meg barmikor tudsz boviteni, a 16 gb felesleges. vegyel ssd-t inkabb, az sokat dob a gepen.
6/10 anonim válasza:
ssd helyett egy erősebb vga (7970) kéne inkább.
7/10 A kérdező kommentje:
Nemrég vettem ezeket, idővel majd akarok venni videókártyát, jobbat erősebbet:) De ez is megteszi egyelőre??
SSD-t épp most néztem, 120Gb-osat fontos egyébként?? Azt olvastam róla h sokan úgy csinálják hogy ssd-re op.rendszer+progik a hdd-re pedig filmek,játékok stb.
2013. szept. 2. 18:28
8/10 anonim válasza:
Jó az ssd de fpst nem növel csak a pályák közti töltés lesz rövidebb.De amúgy gta 4ről még nem tudni semmit ,hogy mikor adják ki pcre (már ha kiadják) és mekkora lesz a gépigénye, de szerintem futni fog bf4 meg gta 5 is.
9/10 A kérdező kommentje:
Aham értem, köszönöm!!:)
2013. szept. 2. 18:58
10/10 anonim válasza:
Te is nagyon jól tudod, hogy menni fog, csak szeretted volna kiírni, hogy milyen szuper géped van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!