A gepembe mit fejlesszek 30k ftert? Tobbi lent
Figyelt kérdés
Tehat jelenleg ilyen: csak a fobb dolgokat irom: CPU - intel petium dual core e5200 GPU - nvidia geforce 9400gt 512mb Ram - 2x1 gb kingston 800 mhz Alaplap - gigabyte ga g31m-es2c na es vanak a fejlesztesi variaciok,hogy mit fejlesszek; gpu,, ram+alaplap,, cpu,,2014. nov. 1. 19:13
2/4 anonim válasza:
nem éri meg, ha vga-t veszel proci limites lesz ha cpu-t veszel kell egy új lap is és az több lesz mint 30k szóval ne vegyél semmit hanem gyűjtsél vagy ha nagyon akarsz bővíteni akkor 4GB-ig bővítheted a RAM-od 2GB már elég kevéske.......(persze ezeket azért írtam mert nem tudom mire használod a géped)..gondolom gamelésre, eltaláltam?
3/4 A kérdező kommentje:
igen gamelesre,de csak enyit tudnak belerakni,tobb penzt nem
2014. nov. 1. 19:26
4/4 A kérdező kommentje:
hogy erted amugy azt,hogy a proci limites lenne?? Meg ha ezeket eladnam 20-25k-ert,es ugy 50k lenne anyibol fel lehet ujitani?
2014. nov. 1. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!