Miért melegszik túl a gépem játék közben?
Figyelt kérdés
Asus K55v laptopom van. Normál állapotban, 37 fokos a proci, ha terhelem is a gépet, zene film stb, max 50 fokos. Ráállítottam egy riasztó progit. Ebbe alapból a video kártya bekattintása után 85fok volt. Viszont játék közben néha beriaszt.(Nem minden játéknál) 91fokosra is felmegy. Lehet hogy valami driver hiba miatt? Vagy a géppel van probléma. Amikor vettem, olvastam, hogy ennél a procinál normális a magas hőfok, 105 fokig köbö.2015. máj. 24. 11:14
1/7 anonim válasza:
Laptopról beszélgetünk, azok eleve nem a hű, de faxa hűtésükről híresek. Ez a modell sem épp játékra van kitalálva.
Annyit tudsz tenni, hogy kitakarítod a gépet, vagy nem játszol. A 105 °C semmiképp sem normális.
2/7 A kérdező kommentje:
a Core Temp, max 105foknak írjak a határt.
2015. máj. 24. 11:23
3/7 A kérdező kommentje:
Már nincs rajta garancia. Egyedül könnyen széttudom szerelni kitakarítani? Vagy vigyem be vmi szervízbe? Csak mert ott szerintem kicsit áron felül csinálnak ilyet...
2015. máj. 24. 11:25
4/7 anonim válasza:
"laptop" itt van a kutya elásva.. az én gépem is néha 70 fok megterhelésnél gyári hűtővel + 1 ház hűtővel ami küldi át a levegőt.. a laptopnak még kevesebb hűtése van.. ha már régebbi (kb 2 év) akkor el kell vinni egy szervizbe hogy tisztítsák ki és pasztázzák újra (persze csak akkor ha már gari nincs rá) de így sem hiszem hogy 75-80 fok alá tudnád vinni
5/7 anonim válasza:
Szét tudod szedni, a kérdés inkább az, hogy össze is tudod-e rakni. :D
Max. 3-4 Mátyás királyt kérnek érte, az nem olyan nagy összeg (sőt).
6/7 anonim válasza:
én nem hívom áron felülnek azt hogy biztos lehetsz benne hogy nem kell újat venni takarítás után.. persze ha találsz egy yt videót és érzel annyi lelkesedést magadban akkor nekiülhetsz magad is
7/7 A kérdező kommentje:
De érdekes egyébként, hogy a diablo 3nál nem riaszt be, annál max 80 fokos a gép, a cities xxlnél ami egy kicsit proci igényesebb szerintem, annál igen. Nem tudom mitől lehet.
2015. máj. 24. 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!