Miért melegszik játék közben túl a gépem? Gép adatai lent.
Figyelt kérdés
Operating System
Microsoft Windows 7 Professional 32-bit SP1
CPU
AMD Athlon 64 X2 4800+
Brisbane 65nm Technology
RAM
2,00GB Dual-Channel DDR2 @ 357MHz (5-5-5-18)
Motherboard
ASUSTeK Computer INC. M3A (CPU 1)
Graphics
VW202 (1680x1050@59Hz)
256MB GeForce 8600 GT (nVidia)
Hard Drives
298GB SAMSUNG HD322HJ ATA Device (SATA)
Optical Drives
PIONEER DVD-RW DVR-215D ATA Device
DTSOFT Virtual CdRom Device
DTSOFT Virtual CdRom Device
2014. júl. 20. 20:20
1/6 anonim válasza:
mi melegszik túl?hány fokra hevül?
2/6 A kérdező kommentje:
most megmértem pár perc játék után:
proci: 83°
alaplap: 87°
videókártya: 72°
2014. júl. 20. 21:21
3/6 Lajos54 válasza:
A komolyabb játékok elég rendesen igénybe veszik a hardver egyes részeit. Ha nem elégséges a hűtés (hűtőborda mérete, hővezető paszta minősége, ventilátor teljesítménye stb.), természetes következmény a túlmelegedés. Ezeket érdemes ellenőrizni, illetve átgondolni, hogy rendszeres komolyabb igénybevétel esetén egyes részeket nem kellene-e cserélni.
4/6 A kérdező kommentje:
Ha tovább játszom az alaplap meg a proci 90+ra mennek. De gondolom az idő is közrejátszik ebben. Csak az a baj, hogy nem tudom mi nem működik megfelelően.
2014. júl. 20. 21:26
5/6 A kérdező kommentje:
Nem olyan komoly játékoktól melegszik túl. pl. counter strike source-tól is túlmelegszik most akár 10 perc alatt.
2014. júl. 20. 21:27
6/6 Lajos54 válasza:
Annál inkább érdemes megnézni. Lehet egy elmozdult hűtőborda, kiszáradt paszta, eltőmődött ventilátor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!