Miért melegszik és csíkoz be a videó kártyám?
Sziasztok! Az ASUSTeK M4N68T -M -LE-V2 alaplapom van, AMD Athlon(tm) II X2 255 processzorral és 2GB rammal. Még a régi gépemben Gigabyte Geforce 8500 gt videókártya volt. Ott egyszer csak mindenféle csikok jelentek meg a monitoron, amikor kivettem belőle meg hót forró volt. Most beleraktam ebbe a gépbe is, ha simán csak az asztal megy, nincs vele semmi gond, igaz nagyon forró, amint elindítom a FIFA 12-t, megy egy darabig és megint becsíkoz. Ki is vettem belőle, nem tudom, hogy mi lehet az oka. Nem csak a videókártya, de a hűtés is melegszik rajta.
ITT AZ ADATAI: [link]
jujuj egy passzív hűtésű kártya
Tegyél rá ventit is valahogy
Nincs húzva a kártya?
vehetsz a videokártyádra ventilátort. Mondjuk egy kisebb processzor hűtő ventit.
Gyors-kötözővel odafogatod, igaz nem lesz túl stabil, lehet hogy hangos is lesz egy kicsit , de csodákra képes.
Áramot pedig az alaplap CHASSISFAN vagy CPUFAN2-es tüskéiről kap majd.
De adhatsz neki MOLEX csatlakozóval is áramot
vidd el a videokártyát számtech boltba ahol veszed a ventit, hogy méretre rápasszoljon nagyjából. Ott tudni fogják milyen és mekkora ventit adjanak
Tudom barkács módszer, de segít :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!