Miért melegszik föl a laptopom videó kártyája közel 120 fokra?
Figyelt kérdés
Egy asus k50i gépről van szó, kb. 5-10 perc játék után már 115-nél jár2012. febr. 19. 12:03
1/5 anonim válasza:
Az lehetetlen, de talan azert mert nem elegseges a hutese.
Rovidesen tonkre megy a geped, ha nem hagyod abba a jatszast.
Vagy tul gyenge a videokartya, vagy a hutocso nem erintkezik rendesen, vagy poros a venti, vagy a hutopaszta eloregedett.
Ez utobbiakon lehet segiteni hazilag is, ha van egy kis muszaki erzeked.
2/5 anonim válasza:
Nem Fahrenheit fokra van állítva a kijelző? (F°) Kb. 46-49 Celsius.
3/5 Kujmandosz válasza:
Vegyél alá ehy laptop hűtő ventillátort.Kb 5 ezer Ft egy jó.
Valamint porold ki.
4/5 anonim válasza:
Kujmandosz, nem lehet, hogy az én megoldásom a helyes, s nem kell semmit tennie?
A 120 fokos gép már megsült. Nem is lenne üzemképes, s a gépet sem tudná megérinteni, mert égetne.
5/5 A kérdező kommentje:
Egyszerű volt a megoldás! :D szétszedtem, egy porszívóval kiszívtam a benne lévő port és jó is lett :P am komolyan fölment max 118 fokra.
2012. febr. 24. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!