Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Megtudnátok fogalmazni hogy...

Megtudnátok fogalmazni hogy mi, és mire jó a Numlock?

Figyelt kérdés
Dogában kell leírni majd hogy mire jó és mi de a neten nem látok semmit. Tudom hogy melyik gomb az de nem tudom leirni hogy mire jó mert soha sem használtam. XD
2015. máj. 21. 20:01
 1/10 anonim ***** válasza:
A billentyűzet numerikus részét lehet vele ki/be kapcsolgatni.
2015. máj. 21. 20:05
 2/10 tabaki ***** válasza:
100%
Bekapcsolva a numerikus billentyűzet számokat jelent, kikapcsolva irányokat. Próbáld ki mondjuk egy szovegben.
2015. máj. 21. 20:06
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat :)
2015. máj. 21. 20:09
 4/10 tabaki ***** válasza:

[link]

Google első találat. Ha nem tudsz angolul, a táblázat akkor is elég sokat elmond. Ha mégsem, használd a Google fordítót:

[link]

2015. máj. 21. 20:18
 5/10 Szirty ***** válasza:
0%
Barlanglakó nem érti mire jó a kilincs?
2015. máj. 21. 20:40
 6/10 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem meg csak mert jobban megértem hogyha valaki elmagyarázza nekem mintha magam kéne a google forditásból kigubóznom.
2015. máj. 21. 21:14
 7/10 Szirty ***** válasza:
0%

Én nem értem hogy merült fel egyáltalán a kérdés.

Ha leülsz egy ilyen billentyűzet elé, akkor kettő percen belül különleges képességek nélkül egyértelműen rá lehet jönni mit csinál, hogyan működik és mire való.

Neked miért nem jött össze?

2015. máj. 22. 10:43
 8/10 A kérdező kommentje:
Dolgozatra készültem és ezen kívül volt olyan 30 fogalom amit tudni kellett. Ezért kértem segítséget. Tanulni akartam nem gombokat nyomogatni meg rájönni hogy mi mire jó magamtól. Így könnyebb volt. Ennyi az egész.
2015. máj. 25. 17:48
 9/10 Szirty ***** válasza:
0%

"Tanulni akartam nem gombokat nyomogatni meg rájönni hogy mi mire jó magamtól."

Éppen így tanulnál a legtöbbet.

Ha más old meg helyetted minden feladatod akkor papírod lesz, tudásod nem.

Ezekkel van tele már most is a legtöbb szakma :-(

2015. máj. 25. 19:02
 10/10 A kérdező kommentje:
Persze, megértem azt amit írsz, de úgy is megértem ,hogy mi az a numlock ha leírja valaki. Meg 30 fogalomból 1 fogalmat megkérdezni szerintem még nem jelenti azt hogy mindent más old meg helyettem.
2015. máj. 25. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!