Megtudnátok fogalmazni hogy mit jelent ez a mondat?
Figyelt kérdés
Ha te még valaha egy gazembert mernél találni ebben az országban, akkor többé át ne lépd a küszöbömet. na?valaki segítene? előre is köszi2015. ápr. 8. 18:12
1/12 anonim válasza:
Elég magyartalan mondat, talán kérdezd meg azt, aki kitalálta.
2/12 A kérdező kommentje:
oké és tényleg az!! :D
2015. ápr. 8. 18:50
3/12 anonim válasza:
Elolvastam háromszor, de se füle, de farka. Mi az, hogy "mernél találni"? Még ha "keresni", akkor esetleg, de úgy sem sokkal jobb.
4/12 anonim válasza:
Már az a mondatod is, amivel kérdezel, tele van hibával...
5/12 anonim válasza:
Elég hülye megfogalmazás, de szerintem annak a kifejezésére irányul, hogy:
Nincs több bűnöző/rossz ember az országban és komikusan mondja egy barátjának, hogy annyira ki lettek takarítva az országból, hogy többet ne is lássa a kedves barátját, ha mégis lelnének még egy bőnözőt/rossz embert.
6/12 anonim válasza:
Nekem inkább az jutott eszembe, ha még egy gazfickót találsz magadnak, akkor kitagad.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen minden válaszolónak,kivéve a 4-nek.. én is tudnék beléd kötni de nem alacsonyodok le a te szintedre,hogy mindenkibe belekötök. :)
2015. ápr. 10. 23:00
8/12 anonim válasza:
Ez miért belekötés?
Most ez a méltatlankodásod is hibásra sikerült.
Nem tudsz jól magyarul?
Akkor esetleg nem kellene ezt bepótolnod?
9/12 A kérdező kommentje:
Könnyű az internetről ezeket mondani...és ha rosszul írtam?? akkor mi van?? talán nyelvtan tanár vagy?? és ha annyira mondod hogy rosszul írtam akkor írd le te hogy helyes legyen a mondatom.. -.-
2015. ápr. 12. 13:55
10/12 anonim válasza:
Lehet, hogy valamit rosszul hallottam...
ugye azt mondtad, hogy "elnézést - legközelebb igyekszem majd jobban figyelni" ?
Megáll az ész, hogy ő kér szívességet, ő a hanyag, nyegle - és még neki áll feljebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!