Mennyire jo otlet teljesen automatikusra allitani az update-t Win 8.1-en?
Általában nem okoz gondot, és a Microsoft ezt ajánlja, viszont ha fellőnek egy hibás frissítést, akkor utólag kell foldozgatni.
Egyébként ha Defendert használsz, akkor kénytelen vagy így beállítani, mivel a gyökér külön nem frissíti magát, a WU-re támaszkodik a definíciók frissítésénél is. Óránként meg csak nem állsz neki manuálisan frissíteni...
Én is a "Frissítések keresése, de én döntöm el, hogy letöltöm és telepítem-e azokat" beállítást javaslom.
- Éppen nemrégiben adott ki a Microsoft egy rossz frissítést.
- Ha automatikusra van állítva, valószínűleg pont akkor kezd frissíteni, amikor éppen nem jön jól neked.Amennyiben összejön 10-15-20 frissítés, nem lesz egy gyors dolog.Igaz, talán - a nem vállalati felhasználók esetében - megszüntetik a >> Patch-keddet <<, így lehet, hogy csak 1-2 frissítés lesz egy időben.
- A biztonsági frissítések ( ezeket javasolt telepíteni ) mellett vannak egyéb javítások is, amelyekre nincs föltétlen szükséged.Kijelölheted a telepítendőeket.
A login képernyő alján írja ki ha van frissítés, ami rendkívül ügyetlen dolog, csak hát ezt is telefonokra tervezték.
Egyébként lehet letölteni hozzá segédprogramot, ami csinál neked a win7-ben levőhöz hasonló tálcaikont. A hátránya, hogy emiatt egy plusz folyamat fut a háttérben mindig. Hogy megéri-e számodra, azt te döntöd el.
Igen.Egyet multkor neztem ami jo is volt egy ideig,majd annak koszonhetoen lefagyot mar pillanatokra a talca.Lekerult eltunt a problema.Igy mar nem merek olyannal "vacakolni"...
Mindegy mar ugy vagyok vele ha eszreveszem/ha jelez hogy van frissites akkor hajra...ha nem akkor ez van.Biztos nem fogom oroke az updatet nyomogatni.
Elvileg igyis jelez/jeleznie kell ha igy van beallitva hogy ra kerdezen hogy letoltom,telepitem-e ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!