Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem kapcsol be a laptopom?

Miért nem kapcsol be a laptopom?

Figyelt kérdés
Windows 7 van a gépen. Egy ideje kikapcsoltam a frissítéseket,de mindig kijelzi ha bekapcsolom úgy,hogy ma úgy döntöttem rákattintok és megcsinálom. Reggel 10-től délig csinálta utána kiírta ,hogy néhány frissítés nem sikerült mellette ki volt írva hogy újraindítás rámentem és azóta nem sikerült bekapcsolni a gépet. Az indító képernyőn kiirja ,hogy a frissítések konfigurálása ne kapcsolja ki a számítógépet.

2015. ápr. 6. 15:52
 1/7 anonim ***** válasza:

akkor bekapcsol az

csak kb fél nap míg elintézi ezt a frissítési teendőit....

2015. ápr. 6. 16:02
 2/7 A kérdező kommentje:
Most már azt írja ki hogy "a windows frissítések konfigurálása nem sikerült módosítások visszavonása." elkezd valamit tölteni kiírja ,hogy starting Windows és megint ez a szöveg
2015. ápr. 6. 16:08
 3/7 A kérdező kommentje:
Na megoldódott
2015. ápr. 6. 16:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor ennyi :)
2015. ápr. 6. 19:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha a hónapok alatt felhalmozódott összes frissítést egyszerre akarod telepíteni, ne csodálkozz a történteken. Havonta 15-20 perc menne el a frissítésekkel ha rendesen telepítenéd, és ekkor még talán sokat is mondtam.
2015. ápr. 6. 21:29
 6/7 A kérdező kommentje:
Anno azért kapcsoltam ki a frissítéseket,mert mikor lefrissített a gép utána használhatatlan volt és mindere valami hülye hibakódot írt ki akármit akartam vele csinálni, szóval akkor csináltam egy rendszervisszaállítást és kikapcsoltam a frissítéseket, tegnap megpróbálkoztam megint a frissítésekkel,de ugyanez volt a helyzet és csinálhattam a rendszervisszaállítást... Szóval ha esetleg erre tudtok valami megoldást szívesen meghallgatom :D más eddig csak annyit tudott mondani,hogy telepítsem újra a gépem vagy ne win7-et használjak...
2015. ápr. 7. 15:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Csinálsz egy visszaállítási pontot és nem egyszerre telepíted az összes frissítést, hanem pl. tizessével, figyelve, hogy mit telepítesz. Ne ijedj meg, nincs rossz szándékom, unatkozom és ráérek, távvezérléssel segíthetek rendet tenni a gépen. Újratelepítést csak ritkán ajánlok, mikor már nem nagyon van más lehetőség. A Windows 7 egy jó rendszer, évek óta újratelepítés nélkül használom, a frissítések telepítve vannak, gyors és használható.
2015. ápr. 7. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!