Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért indul lassan a gép?...

Miért indul lassan a gép? (sehol nem láttam még ilyen problémát, bővebben lent)

Figyelt kérdés

Adott egy gép amit tegnap este teljesen normális állapotban kikapcsoltam, mikor reggel kapcsoltam volna be addig jutott hogy kiirja monitoron az alaplapom tipusát márkáját ilyesmi.. nekem ezt a képet adja ki elsőre ha benyomom a gépet. szoval eddig jutott bármeddig vártam. rögtön hdd problémára gyanakodtam hogy azért nemt tudja bebootolni a rendszert. ezért széthuzkodtam kitakarítottam és ujra összedugdostam. na így eljutottam addig hogy az alaplap nevénél várnom kell kb 5 percet utána elkezdi kiirogatni gépem adatait meg ilyenek ami másodpercek alatt leszokott zajlani, na most itt megint várni kell kb 5 percet mire tovább lép és utána bejön egy fekete képernyő és a bal felső sarokban villog egy fehér vonal, ez kb 10 percig tart utána elkezdi betölteni a windowst és minden jo utána.. miután sikerült bekapcsolnom lefuttam egy hd sentinelt és egy hdtune-t is és mindkettő 100%osra irta a merevlemezem szoval nemtudom mi lehet a gond. eddig kb. 45 másodperc alatt felállt használhatóra a rendszer most meg egyik napról a másikra ez lett.

szoval kérdésem az hogy ezt mi okozhatja és hogyan lehetne megoldani?

bocsi hogy egy kicsit hosszura sikerült. segítségeket előre is köszi

2015. máj. 18. 19:25
 1/6 anonim ***** válasza:
A fekete képernyőn a villogó vonal: ez az MS DOS. Ekkor próbáld meg Csökkentett módra rávenni. F8-at nyomogasd. Ha bejön, válaszd a Csökkentett módot és nézd meg, mi lehet vele a gond. Vírusirtót is futtasd le.
2015. máj. 18. 19:31
 2/6 anonim ***** válasza:

Lépj be a bios ba és állítsál be megint mindent rendesen ,nézd meg hogy a HDD k vagy DVD ket lássa rendesen.

Ez a hiba akkor szokott jelentkezni ha valamelyik hdd vagy dvd t nem talál ezért vár hogy az eszköz feléledjen

csak egyedül a hdd t kössed be és nézd meg mit csinál

terméseztessen a bios ba is úgy állítsad be hogy 1 hdd van a többit disabled re

+nézd meg a boot sorrendet

2015. máj. 18. 19:35
 3/6 A kérdező kommentje:
koszi a tanacsokat megfogadtam. csokkentett moddal se mentem tobbre igazabol mert mire azt kihozza hogy abban elindithatom indithatom mar normal modban is :S viszont biosba betudtam lepni es alligattam amiket mondtal plusz a dvd meghajtot is kihuztam. biosba is eleg lassan lepett be es bioson belul is eleg lassu volt. lenyomtam a billentyut es 5-10 mp re ra reagalt :s de nem segitett sajnos :/
2015. máj. 18. 19:55
 4/6 A kérdező kommentje:
nemtudom hogy esetleg az segítene-e ha ujraraknám az egész gépet vagy ez valami hardveres hiba
2015. máj. 18. 19:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Rakd újra és kiderül.
2015. máj. 19. 11:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha a bios ba is nehézkesen lép be akkor ha szerencséd van .bár ezt ki próbálhatod húzd ki az egeret és a billentyűzeted úgy indítsad el ha nincs változás akkor BAJ VAN!
2015. máj. 19. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!