Hogy lehet megoldani a problémát ennél a tipusnál?
Figyelt kérdés
logic3 top d psu448 tipusú játék kormányom van és nem találok hozzá programot saját lemeze már nincs meg mer az unoka tesómnak vették és nekem már csak ide adta, mer neki nem kellet és ő se tudta megcsinálni már. Rá raktam a gépre USB vel és a windows xp egyszerű ps gamepadnak érzékeli. Az ablakban minden egyes gombját érzékeli ami van megnyomom a gombot kivilágit a programba csak mikor fordítom a kormányt annak nincs semmi jele most nem tudom uj program kellene hozzá vagy hibás ? Játék közben is minden gombot tudom használni csak a jobra balra fordítást nem látja.
itt egy kép róla mien kormány
bocs a helyesírás hibákért
2015. máj. 4. 15:04
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!