Félreértés miatt bannoltak, újratelepítés megoldja a problémát?
egy MTA szerverről pár óra után admint hívtam szabálysértés miatt (megöltek), aki engem bannolt. screenshotokat is csináltam, de a fórumba be se engedtek hogy megmutathassam, elmondhassam. ennyit erről a szánalmas magyar szerver adminokról.
a kérdés, hogy ha újratelepítem a gépemet (win8,ssd), a serial változik ? esetleg más mód van erre? cracket is cseréltem már regedit, meg minden.
Utána néztem, valóban nem IP-t. Mint mindent valószínű ezt is meg lehet változtatni, más kérdés mennyire egyszerűen avagy bonyolultan.
Serials are used by MTA and server administrators to reliably identify a PC that a player is using. They are bound to the software and hardware configuration. Serials are 32 characters long and cointain letters and numbers.
Serials are most used for banning players, because a computer with a dynamic IP can change when the computer requests a new IP, but resources can give them new uses.
már minden információn túl vagyok, nagyon tabu téma a serial, nem is csodálom ,hiszen nagy találmány. csak épp használni nem tudják az a legnagyobb baj !!!
köszi válaszokat, valszeg ujrarakom. ez a win8.1 úgyis csak egy próbának ment el, új gépem összerakása után, aztán bevállt mégis... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!