Egy USB hub ami egy USB portot hasznal nem okoz problemat az eszkozok mukodeseben?
Egy USB hubba 6 eszkoz csatlakozik. Egy eger, egy billentyuzet, egy telefon tolto szinkronizalo, kulso vinyo...stb.
Mind ezen eszkozoktol erkezo informaciot egyetlen USBn keresztul juttat el az anyahajora (a gephez amire csatlakoztatva lett).
Milyen problemakat okozhat ez? Nekem logikus hogy a komolyabb adatforgalommal jaro eszkozok utkozhetnek igy lassabban erkezik meg a masolni kivant file vagy csak nem olyan preciz lesz az eger..estelg neha kihagy amikor eppen nem kap helyet a forgalomban...
Maga a hub egy kulso toltot is hasznal az USB. :)
Koszonom a valaszokat
Koszonom a valaszt. Tegnap este felszereltem a hubot de masnap reggle nem indult el a gepem mar. Kicsit megijedtem es goyrsan kihuzkodtam mindent majd aramtalanitottam es inditottam ismet. Ezuttal minden rendben volt. A Hub pedig szepen lekerult rola.
ezekutan kicsit felek hogy hogyan bizzak meg egy ilyen eszkozben ujra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!