Eredeti a Windows?

Figyelt kérdés
Szóval,letöltöttem a win7-et Ncore-ról,viszont volt hozzá termékkulcsom,s azt beírva aktiválódott.Így is eredeti win,vagy warezolt?
2015. máj. 12. 21:36
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!Jogi szempont az kevésbé érdekel,annyiban viszont igen,hogy a gép így is bekaphatja-e a vírusokat,mintha warezos lenne teljesen?
2015. máj. 12. 23:33
 12/18 anonim ***** válasza:
Ha MSDN ISO-t töltöttél le, és eredeti termékkulccsal aktiváltad, akkor eredeti. Vírust viszont így is úgy is be lehet kapni.
2015. máj. 13. 07:32
 13/18 donfetibo ***** válasza:
0%

Miért van nem eredeti Windows is és azt ki írta, ja tudom a kalózok de hülye vagyok, mivel, hogy azt mondják, hogy kalóz windows!!! Milyen okos kalózok vannak, hogy ugyan olyan wWindowszot írnak mint a Microsoft emberei!!!

Pedig azt a Windowszot is a Microsoft emberei írták ugyan úgy mint a nevezetes eredetit, nem véletlen csak annyi, hogy át másoltad és megszerzett kulccsal aktiválod és ha aktiválja akkor mit ír ki, azt, hogy eredeti és ugyan úgy fog frissíteni mint amit meg vettél, mert érdekes módon nekem már 2 éve meg van és még nem volt gond a frissítéssel, nincs fekete tapéta meg a kitalált ökörségek!!!

Kíváncsi volnék aki veri a nyálát az eredetiségről, hogy mennyinek van meg eredetileg meg vett!!!☺☻

2015. máj. 13. 07:44
 14/18 tibusz0211 ***** válasza:
62%

Amennyiben nem tudod hitelt érdemlően igazolni, hogy a termékkulcs jogos tulajdonosa vagy, akkor a telepített verzió nem tekinthető legálisnak.

Igazolni vásárlási számlával, eredetiséget igazoló hologramos matricával lehet. Ennyit az eredetiségről.

Ettől függetlenül nem fog több vírust beszedni egyik kalóz verzió sem, ettől nem kell tartanod.

Ezeknél a letöltéseknél vagy egy külön programmal aktiválnak (KMS, Loader, ToolKit...stb.) vagy mennyiségi licensz segítségével.

A forrásfájlok (telepítőlemez-képek) ingyenesek és letölthetőek a Microsoft-tól is, egyedül a szoftverhasználati licenszért kell fizetni.

Az eredeti kérdésre visszautalva: Természetesen mivel nem jogszerűen jutottál a telepítőkulcshoz, ezért nem jogszerűen birtoklod a szoftvert.

(A kaptam valakitől nem jogszerű csak ha OEM, géppel együtt, matricástól adja, vagy a cég ahol dolgozol mennyiségi licenszelt terméket aktivál neked)

A telepítőben elolvashatod az egyéb használati feltételeket, amit nagyvonalúan mindenki kipipál az elején, hogy megértettem, de sosem olvassa el.

2015. máj. 13. 08:28
 15/18 anonim ***** válasza:

jaaajj egyem a szíved 13-as .

100 évvel ezelőtt az XP-m másolt volt és soha nem kaptam frissítést .

2015. máj. 13. 14:18
 16/18 anonim ***** válasza:

És itt most nem nyálverésről van szó, hanem segítség nyújtásról .

Csak azért hogy szívd a fogad a winem eredeti/legális, 30 rongyot fizettem érte .

Mert megtehetem :):):):)

2015. máj. 13. 14:22
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
#16 és mert 8-10e körül van a piaci ára! :D De akinek 3x jobban kell az vegye annyiért.
2015. máj. 13. 14:29
 18/18 anonim ***** válasza:
valamire való számtek üzletben ennyit kóstál :D
2015. máj. 13. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!