Fütyicukor kérdése:
Valaki segitene? Megvettem feleslegesen az eredeti Gyűrűk ura harc középföldéért 2 cd-t. Ugyanis win 7 alatt bármit csinálok nem megy. Kompatibilitást is állitottam, xp módba, rendszergazdaként inditom sehogy nem megy. Ha xp lenne gépemen menne?
Figyelt kérdés
2015. jan. 1. 11:08
1/2 CspCsj válasza:
XP alatt valószínűleg nem jelentkezne a hiba. (de lenne más)
Azért sok helyen működik Win7 alatt is. Próbáld így, nem túl bonyolult:
"C:\Users\FELHASZNÁLÓNEVED\AppData\Roaming\My Battle for Middle-earth(tm) II Files" mappában hozz létre (ha még nincsen) egy OPTIONS.INI nevű fájlt és másold bele a következő sorokat:
AudioLOD = High
FlashTutorial = 0
HasSeenLogoMovies = yes
IdealStaticGameLOD = High
Resolution = 1024 768
StaticGameLOD = High
TimesInGame = 6
Mentsd el és próbáld indítani a játékot. (a fájl neve ne legyen más, pl. options.ini.txt)
Van sok videó is erről:
2/2 anonim válasza:
Szia! Nem akarok belekotni, de a bfme 2-vel es a rise of the witch kinggel is lehet nem eredetin multizni , hamachi vagy tunggle kell hozza, haverokkal mar 3 eve ugy toljuk. Nalunk is volt sokfele hiba , en ugy oldottam meg hogy a haverom akinek mukodott mappajat atmasoltam az enyembe. Ha gondolod irj privit es leirom pontosan mit kell hova atmasolni:) Sokat szenvedtem ezzel a jatekkal , biztosan tudok segiteni. Bocs a helyesirasert telorol vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!