Stevenke kérdése:
Vissza vihetem egy boltba valami problámával a gépet ha nem az eredeti operációs rendszer van rajta hanem amit én letöltötte és tettem fel?
Figyelt kérdés
Linuxos volt de nem vágtam azt és fltettem a win8 at.2015. jan. 2. 13:12
1/8 anonim válasza:
Ha a hardverrel van probléma biztosan.
2/8 A kérdező kommentje:
Mintha a táp vagy valami zárlatos lenne. Ahogy bele van dugva a gépbe a monitor hátlapján húzom fel le kezem olyan érzés mintha rezegne mármint érzem hogy áram alatt van vagy nemtudom, de ha kivan húzva nincs ilyen. És amikor a konnektorból kihúzom akkor ilyen szikrázós hangot ad ki.
2015. jan. 2. 13:41
3/8 El_ristas válasza:
Ne fogdosd. Azt ha majd elromlik vidd vissza.
4/8 El_ristas válasza:
Egyebkent foldelve van? (elozo voltam) Akkor erzel ilyen fino bizsergest ha nincs foldelve es egy kis energiat kapsz :)
5/8 A kérdező kommentje:
Kösz hogy mondtad megnéztem és lehet hogy a konnektor a rossz mert máshova bedugtam a házba és ott nem volt olyan.
2015. jan. 2. 13:51
6/8 A kérdező kommentje:
És ez nagy baj ?
2015. jan. 2. 13:52
7/8 A kérdező kommentje:
Mármint a laptopban tesz kárt?
2015. jan. 2. 13:52
8/8 El_ristas válasza:
Hat elmeletileg nem, de azert erosen ajanlott, hogy foldelt dugoba dugd. Mar ha a lapos tapjanak a dugaja is foldelt. elozo voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!