2GB rammal mennyire gyors a win 7 és melyik változatot érdemes rárakni a gépre?
Figyelt kérdés
Csak netezésre használom, eddig XP volt rajta. Ddr2-es ramok vannak benne és e6400-as (dual, 2,13 Ghz) processzor, videokártya meg valami Ati radeon HD 4500 (512MB).2015. máj. 3. 20:43
1/8 A kérdező kommentje:
Windows 7 Starter vajon elég rá?
2015. máj. 3. 20:45
2/8 anonim válasza:
Annyira, hogy helyenként sírvafakadsz majd, és nem nagyon nyitsz meg egyszerre több tabot. Tök mindegy melyiket, csak 32 bites legyen.
3/8 anonim válasza:
Mindegy hogy starter vagy home premium,egyiktől sem fogsz száguldani.Azelőtt hasonló gépen maradt az XP inkább vagy Linux..
4/8 anonim válasza:
Én használtam 2 GB Rammal Win7-et, és nem volt vészes a sebesség. Majdnem ugyanaz mint XP-vel.
5/8 anonim válasza:
(Természetesen az AERO és egyéb luxusszolgáltatásokat kikapcsoltam)
6/8 anonim válasza:
Mehet a 32 bites Home Premium, XPt már el kell felejteni így 2015ben
7/8 anonim válasza:
Teljesen tűrhetően fog futni. Én ennél gyengébb konfigon Win8-at használok.
8/8 A kérdező kommentje:
Ez a bajom nekem is hogy az XP már felejtős, költeni meg nem akarok a gépre. Köszönöm a válaszokat.
2015. máj. 5. 06:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!