Mitől van ilyen kevés GB RAM-om?
Sziasztok! Van egy nagy gondom. Hiába rakok bármennyi GB RAM-ot a gépembe, csak 2.95-öt érzékel. Megnéztem, alaplap 8-at bír, proci az vagy 8-at, vagy 16-ot (angol fórumon néztem, és össze-vissza írogattak mindent, végül nem derült ki pontosan), vidikártya lényegtelen... szóval... nem tudom mi lehet a baj. Íme a gépem:
RENDSZER
--------------------------------------------------------------------------------
Gyártó: System manufacturer
Modell: System Product Name
Összes rendszermemória: 3,00 GB RAM
Rendszer típusa: 64 bites operációs rendszer
Processzormagok száma: 2
Tárolás
--------------------------------------------------------------------------------
Összes merevlemez-méret: 141 GB
Lemezpartíció (C:): 36 GB szabad (141 GB összesen)
Adathordozó meghajtója (D:): CD/DVD
Grafika
Videokártya típusa: NVIDIA GeForce 9600 GT
Összes elérhető grafikus memória: 1503 MB
Dedikált grafikus memória: 512 MB
Dedikált rendszermemória: 0 MB
Megosztott rendszermemória: 991 MB
Videokártya illesztőprogram-verziója: 9.18.13.4052
Elsődleges monitor felbontása: 1680x1050
DirectX-verzió: DirectX 10
Hálózat
Hálózati adapter: Realtek PCIe GBE sorozatú vezérlő
Direkt csak 3 GB van benne, mert minek több, de ha 5-öt rakok bele, akkor is 2.95-öt fogad el magának, sőt, össze-vissza van, előbb, amikor 5 GB volt benne, akkor 2.95-öt érzékelt, most, hogy 3 van benne, csak 2.4-et érzékel... ah...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!