Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » "Kevés a memória az ön számára...

"Kevés a memória az ön számára" miért van ez?

Figyelt kérdés
Van 4 gb memória a laptopomba és játszok olyan játékokkal is amikhez 2 gb kell meg olyannal is amihez 4 a 4 gb megvan de mindig előjön egy olyan ablak hogy "kevés a memória az ön számára kérjük mentse el az adatait és indítsa újra" nem tudom miért írja ki játszani attól függetlenül tudok csak elég zavaró ha egy olyan játékkal játszok pl mint a csgo és 1v1 be bejön ez az ablak és emiatt veszítem el miért van ez hogy lehet kikapcsolni van rá megoldás?

2015. febr. 25. 18:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Virtuális memória lehet a gond.
2015. febr. 25. 18:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Azoknak a játékoknak 4 GB _szabad_ memória kell. Windows mennyit foglal el? 1.5 GB-ot?
2015. febr. 25. 18:12
 3/5 A kérdező kommentje:
de gépen is 4 gb ram om van és mégse irogatja ki ezeket.
2015. febr. 25. 18:32
 4/5 anonim ***** válasza:
laptopodban véletlenül a videokártya nem a system ramból csippant le néhányszáz megát?
2015. febr. 25. 18:36
 5/5 A kérdező kommentje:
van benne egy 2 gb os videókártya azt nem tudom hogy onna szed e le ha meg lehet nézni valahol akkor megtudnám mondani
2015. febr. 25. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!