Mi történik, ha kidobom a Lomtárat a Lomtárba? =D
Figyelt kérdés
2010. febr. 20. 18:43
21/32 A kérdező kommentje:
valami nem stimmel... ha jobbgombbal fölé nyomok, nincs törlés gomb =S de ha megfogom, és belehúzom? =S
2010. márc. 24. 19:14
22/32 anonim válasza:
Ha kitörlöd 3 majom beugrik az ablakodon, és megerőszakolják a családod, majd téged hozzákötnek egy döglött macskához, a farkad bekenik mézzel és bezárnak egy méhkaptárba.
23/32 A kérdező kommentje:
Nincs farkam=D De most ezt komolyan mondod? Mert akkor inkább nem törlöm ki, félek a majmokról! =DDD
2010. márc. 24. 20:36
24/32 anonim válasza:
Hát akkor a nunid keni be mézzel.
25/32 A kérdező kommentje:
és belém rakja a puncikoboldot? =O
2010. márc. 24. 21:12
26/32 bazsko válasza:
a lomtárt nem lehet a lotárba törölni XD
ez a kérdés nagyon fárasztó
vagy 10 percen át röhögtem rajta XD
27/32 bazsko válasza:
huhú ez az egész már kezd átmenni az erotikába... >:D
28/32 anonim válasza:
egyébként hogy akarod ráhúzni a lomtárat saját magára? Az egyébként is csak egy ikon, és az nem maga a program. Nem úgy látod mint mondjuk a notepad.exe-t. NINCS olyan, hogy recycle.exe, vagy ilyesmi. A lomtár a rendszer része.
29/32 anonim válasza:
én pont ma tettem meg. és semmi nem történik, eltűnik a lomtár az asztalról:D
30/32 anonim válasza:
Én egyszer sajátgépet töröltem ki véletlenül,vagyis ikonját,mert visszaállitható,nem törlhető véglegesen mivel rendszereszközök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!