Mi történik, ha kidobom a Lomtárat a Lomtárba? =D
Figyelt kérdés
2010. febr. 20. 18:43
11/32 anonim válasza:
nah végre valaki megnevettet! egyébként én is kivácsi vagyok rá
12/32 anonim válasza:
Megbomlik a tér idő kontinuum
13/32 anonim válasza:
Valószínű felismerné, hogy a lomtárat akarod kidobni, ezért nem engedné.
14/32 A kérdező kommentje:
fúha! =D
2010. febr. 20. 22:30
15/32 anonim válasza:
Basszus, ha semmilyen válasz nem tetszik, akkor próbáld meg már végre letörölni! Vagy nyuszi vagy? ;)
16/32 A kérdező kommentje:
Igen, nyuszi vagyok ;)
2010. febr. 21. 20:41
17/32 anonim válasza:
Hogy dobod a lomtárat a lomtárba?
A windows mappán belül lévő lomtárat az asztalon lévő lomtárba?
Vagy hogy?
De amúgy mit fosol?
Úgy sem fog sikerülni próbáld meg.
Én ha megpróbálom direkt nem mondom el az eredményt.
18/32 anonim válasza:
jót nevettem :) ez kb olyan mint az, hogy ha a google-be beírod hogy google, akkor megszűnik létezni az internet :D
19/32 anonim válasza:
Lomtár is egy könyvtár. Törölni viszont nem tudod, mert rendszereszköz. Asztalról max. a lomtár parancsikonját tudod törölni, mivel az asztalon csak egy parancsikon van.
Kérdésedre a válasz: Nem történne semmi, mert nem lehet törölni, rendszereszköz, és a rendszer tiltja a törlést/írást.
20/32 anonim válasza:
0 % az esélye hogy azt te kitudod onnan törölni...max ha parancsikont hoztál létre azaz 2 lomtár van az asztalon akkor az 1 iket kitudod dobni a másikba ... de ha sikerül kidobnod akkor írd meg és képet is kérek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!