Miért van az, hogy a Linux Ubuntu telepítése nagyon lassú és szinte nem történik semmi?
Most raktam össze egy másik gépet csak internetezés céljából, ezért is kerül rá Linux Ubuntu 32biten, ami hát tényleg elég kevés memória igényű rendszer.
Ebben a gépben 256mb RAM van, ami szerintem jó lenne a Linxuhoz.
Lemezt beteszem, bejön a Linuxos felület. Hozzáteszem, hogy már ez is évek alatt jön be...
Nagy nehezen kiválasztom, hogy Telepítés, aztán órákig csak tölt és tölt de nem történik semmi.
Ez miért lehet?
11.04
Szóval akkor Lubuntu?
Mondjuk az hogy az Ubuntu-nak nem elég az a 256 Mb RAM. Valami kisebb igényűt rakj rá. Vagy egy UNIX-ot.
Mi az hogy nem történik semmi? Rákattintasz és megfagy a kép vagy elkezdi kiadni a beállításokat de alul nem megy csík?
Ha az első akkor valószínüleg hibásan lett kiírva a telepítő.
Ha a második akkor töröld a partíciótáblát és úgy indítsd újra a telepítőt. Nekem bevált.
Nem hiszem CD/DVD-képben írtam ki.
A Nero még ki is írta, hogy ezt így kell kiírni.
Lubuntut próbálom most.
Itt már van előrelépés, de hiába megyek arra, hogy rendszer telepítése, mindig csak a rendszer kipróbálása sikerül.
Egyébként ez is baromi lassú, de valamennyire azért működik, csak nem bírom feltelepíteni állandó rendszerként.
Ilyen RAM van a gépemben egy 256mb-s. Milyen ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!