Ubuntu Linux VAGY Windows7?
Ezt neked kéne inkább tudnod.
Ha nem használsz olyan speciális programokat, amik csak windows-ra vannak és nem tudod pótolni, és nem vagy nagy játékos, akkor tökéletes az Ubuntu.
(Bár windows-os programokat is lehet futtatni.)
Mivel a VAGY nagybetűs, gondolom mindkettőt nem szeretnéd.
Ubuntu biztonságosabb, szebb és egyszerűbb kezelni:)
Windows 7 játszhatsz rajta.
"Ubuntu biztonságosabb"
??????????????
írtál már életed folyamán akár egyetlen sornyi programot is?
akkor nem írnál ekkora hülyeséget.
Mire fogod használni a gépet? Én Ubuntut használok, szerintem a következők szólnak mellette:
* az én gépemet nagyon lelassította a vírusirtó, Ubuntura az nem kell.
* egy csomó ingyenes program van, amiket tök egyszerű telepíteni. Bármilyen célra kell program, öt percen belül megtalálom, és további két perc alatt már fel is van telepítve.
re: "Ubuntu biztonságosabb"
Ha ezt arra érti, hogy nem kell rá vírusirtó, akkor igaza van. Ha arra, hogy a rendszer biztonságosabbra van alapból beállítva, akkor mondjuk 5 évvel ezelőtt (7 akkor még nem volt, de mondjuk egy xp-linux összehasonlításban) igaza lett volna, ma már nem. Ha meg arra, hogy kevesebb rajta a programhiba miatti biztonsági rés a kódban, akkor 10 éve még biztos igaza lett volna (win98-ra nézve), talán még 5 éve is, de most már szerintem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!