Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ubuntu Linux VAGY Windows7?

Ubuntu Linux VAGY Windows7?

Figyelt kérdés
(Dell XPS M1530 laptop)
2011. szept. 20. 19:37
 1/6 legendavagyok01 ***** válasza:
100%

Ezt neked kéne inkább tudnod.

Ha nem használsz olyan speciális programokat, amik csak windows-ra vannak és nem tudod pótolni, és nem vagy nagy játékos, akkor tökéletes az Ubuntu.

(Bár windows-os programokat is lehet futtatni.)

Mivel a VAGY nagybetűs, gondolom mindkettőt nem szeretnéd.

2011. szept. 20. 19:46
 2/6 anonim ***** válasza:

Ubuntu biztonságosabb, szebb és egyszerűbb kezelni:)

Windows 7 játszhatsz rajta.

2011. szept. 20. 19:58
 3/6 anonim ***** válasza:
21%

"Ubuntu biztonságosabb"

??????????????

írtál már életed folyamán akár egyetlen sornyi programot is?

akkor nem írnál ekkora hülyeséget.

2011. szept. 20. 20:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Mire fogod használni a gépet? Én Ubuntut használok, szerintem a következők szólnak mellette:

* az én gépemet nagyon lelassította a vírusirtó, Ubuntura az nem kell.

* egy csomó ingyenes program van, amiket tök egyszerű telepíteni. Bármilyen célra kell program, öt percen belül megtalálom, és további két perc alatt már fel is van telepítve.

2011. szept. 20. 20:30
 5/6 anonim ***** válasza:

re: "Ubuntu biztonságosabb"

Ha ezt arra érti, hogy nem kell rá vírusirtó, akkor igaza van. Ha arra, hogy a rendszer biztonságosabbra van alapból beállítva, akkor mondjuk 5 évvel ezelőtt (7 akkor még nem volt, de mondjuk egy xp-linux összehasonlításban) igaza lett volna, ma már nem. Ha meg arra, hogy kevesebb rajta a programhiba miatti biztonsági rés a kódban, akkor 10 éve még biztos igaza lett volna (win98-ra nézve), talán még 5 éve is, de most már szerintem nem.

2011. szept. 20. 20:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Igazából a vírusos dologra értettem :) Nyilván tisztában vagyok a programhibákkal, hiszen éppen egy Ocelotot tesztelek... De akkor is a nyílt forráskódnak és a szabad szoftvernek az előnyei vitathatatlanok:)
2011. szept. 21. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!