Mi történhetett a gépemmel? Áramszünet utáni probléma?
Csökkentett módba belép?
Egyébként velem is volt már ilyen, én újraraktam a Windowst.
A szerelő mindig a legvégső eset.
Én ezeket tenném:
1. A BIOST betudod hozni? Amikor az alaplap logója feljön, nyomni kell egy Delete gombot (vagy amit kiír nálad). Ha sikerül belépni, állítsd mindent alapértelmezettre, és mentsd el, indítsd újra.
2. Kapcsold ki a gépet, várj fél percet, majd kapcsold ki a tápegység kapcsolóját ( ha van. ) Kapcsold vissza, és kapcsold be a gépet. (lényeg, hogy biztonságos módon áramtalanítsd kb 1 percig)
3. Kösd újra a DVD olvasót és a Winchestert. Csak kihúzod a kábeleket, és újrarakod.
4. Formázás.. ha van Windows telepítőlemezed, akkor youtubon fentvan hogy hogyan kell. Nem nehéz, feltételezem valahol megtudod nézni.
A gépnek, legalább is a hardvereinek elvileg nem lett baja, legfeljebb a winchesteren lévő adatok folytonosságával (konzisztencia), hogy így mondjam. Hogy mi okozza, azt nem tudom (talán a fájlrendszer információit frissítette éppen).
Egy újratelepítés megoldaná, ha a HDD-nek nincs komolyabb baja. Ha csak símán nekiesnél az eddig rajta tárolt adatok elvesznek. Ha lenne másik vinchestered, akkor lementhetőek róla az adatok. De látom válaszoltak időközben. Ha ennyire gond a kezelése válaszd a szerelőt, de említsd meg az adatmentést, ha kellenek.
Arra nem válaszoltál, hogy a rendszerben ki volt e kapcsolva a helyreállítás\ mentés funkció. Mert azzal még helyrehozható lenne telepítő CD-vel persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!