Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Asztali gépemben lévő DVD/CD...

Asztali gépemben lévő DVD/CD olvasó és író mért nem olvassa be azokat a DVD lemezeket amikre kép vagy zene vagy nem dvd formátumú film van írva?

Figyelt kérdés
Telepítő dvd lemezeket vagy a dvd formátumban íródott filmeket gond nélkül beolvassa. Mi lehet a probléma??

2015. ápr. 10. 11:55
 1/5 Tengor ***** válasza:
Rossz minőségűek a lemezek és tönkrementek? Más meghajtó olvassa őket?
2015. ápr. 10. 11:56
 2/5 A kérdező kommentje:
igen más meghajtó olvassa őket( DVD lejátszó, laptop) és nem hinném hogy tönkre mentek volna, hiszen van olyan is amiket nem rég írtam ki.
2015. ápr. 10. 12:00
 3/5 anonim ***** válasza:

Mennyire régi az olvasó az asztali gépedben? Mennyit volt használva?

Egy idő után elhasználódik a lézerük. Én is jártam már úgy, hogy szinte csak eredeti DVD-ket olvasott be, írottakat nem nagyon. (CD-ből mindent.)

2015. ápr. 10. 14:02
 4/5 A kérdező kommentje:
hát pontosan nemtom milyen idős, de sztem 5-6 éves tuti van, csak érdekes hogy pl az új iratlan DVD-t sem ismeri fel amit meg jó pár évvel ezelött írtam ki DVD
2015. ápr. 10. 20:16
 5/5 A kérdező kommentje:
filmet egy pillanat alatt beolvassa.
2015. ápr. 10. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!