Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi lehet a probléma? A többi...

Mi lehet a probléma? A többi részletesen alul.

Figyelt kérdés

Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni, mert nekem már semmi ötletem nincs, hogy oldjam meg ezt a problémát. Adott egy Asus G750JH típusú gamer notebook. A konfig intel I7 4x2.40ghz (t.:3.6ghz), 24gb 1600mhz ddr3 ram, illetve nvidia gtx 780m 4gb ddr5 vga. Na már most ilyen konfiggal mindenki azt hiszi, hogy elmebeteg módon fut rajta minden játék.....hát nem éppen. MINDEN játék úgy laggol, mintha Chaplin filmet néznél.. Akár fullon van a grafó , akár lowon. Mindegy, hogy 3.5 gb játék van fenn, vagy 55 gb. Minden hardernek a legújabb eszközillesztője van fenn, és a megfelelő progik hozzá. directx 11, visual c++, framework 4,5.1....és akármit csinálok vele, ugyanúgy laggol...

A válaszokat előre is köszönöm.

2015. márc. 18. 18:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Három dologra tudok gondolni:

1. Leamortizálódott oprendszer/rosszul vagy nem telepített driverek.

2. Energiatakarékos vagy közepes sémára van állítva, és az órajelek a padlót nyalják.

3. Tele van retekkel, túlmelgszik, és emiatt mennek le az órajelek.

2015. márc. 18. 18:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Kedves válaszadó! A gép 2 napja lett újra rakva. Win 8.1 enterprise x64. Az energiaséma az advanced systemcare ultimate 8 ra van állitva. (teljesítmény ópcióval). Agép nincs tele retkekkel, csak azok a progik vannak rajta ami a játékhoz kellenek. dx, visual c++, fremework. ennyi.
2015. márc. 18. 20:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Retek alatt nem szoftverekre, hanem fizikai piszokra, koszra gondoltam, ami eltömi a szellőzőnyílásokat, a hűtőbordákat, zavarja a levegő áramlását. Gyakori jelenség.
2015. márc. 18. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!