Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudnék a munkahelyemen...

Hogyan tudnék a munkahelyemen lévő internetre csatlakozni az alábbi probléma leküzdése után? Leírásban részletesen leírtam!

Figyelt kérdés
Munkahelyemen vezetékes internet van, ami egy routerben végződik, amire csak kábel segítségével tudok rácsatlakozni, ami nem is gond, mert vettem egy Y elosztót, így én zavartalanul tudnék nettezni kábeles csatlakozással, de a gépem internetcsatlakozás közben egy felkiáltó jelel letudja a csatlakozást, amit nem értek, mert se jelszót se semmit nem kér! Mi lehet a gond?

2014. márc. 1. 19:03
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Szurve van, hogy ki csatlakozhat es ki nem. A Te geped valoszinu, hogy nem.
2014. márc. 1. 19:04
 2/24 A kérdező kommentje:
Hogy lehet ezt átjátszani?
2014. márc. 1. 19:07
 3/24 anonim ***** válasza:
A router beallitasokban.
2014. márc. 1. 19:11
 4/24 A kérdező kommentje:
Ahhoz gondolom meg már kell akkor felhasználonév és jelszo is ha védett nem?
2014. márc. 1. 19:13
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem teljesen tiszta a felállás.

Szóval van egy kábel véged egy helyi gépben és te a helyett, vagy azzal együtt a saját laptopodat is akarod használni?

Ha tényleg van szűrés és nem csak a kábel rossz amit vettél, akkor nem fog menni így Y kábellel a kettő együtt.

Ha csak egyszerre az egyiket akarod használni, akkor a helyi gép MAC címének a laptopodba való klónozásával megkerülhető a szűrés.

2014. márc. 1. 19:15
 6/24 A kérdező kommentje:
Jön be az adsl net bele egy routerbe,ami bemegy egy központi dobozba,ami nem tudom micsoda,de előtte amit mondtam,hogy ott a router,amiből Y elosztással levenném a nettet ,így zavartalanul menne a dobozba is a net meg a gépembe is,de nem csatlakozik!Nincs másik gép csak a router!
2014. márc. 1. 19:18
 7/24 anonim ***** válasza:
Attól függ mi az a "doboz", de valószínűleg akkor nem sokat fogsz tudni tenni.
2014. márc. 1. 19:22
 8/24 A kérdező kommentje:
Panasonic advanced hybrid system KX-TA 308 ez van ráírva!
2014. márc. 1. 19:25
 9/24 anonim ***** válasza:

Nem fog menni. Nem csak a lehetséges szűrés miatt, hanem mert Y elosztóval nem lehet ethernetet osztani. Az az y elosztó arra való, hogy PoE-t tudj osztani (azaz áramot ami lan kábelen van vezetve). Sok értelmét mondjuk ennek se látom.

A megoldás az lehet, hogy kérsz a rendszer gazdától engedélyt és ha megadják, akkor kérhetsz egy kábelt, vagy veszel egy kis switchet és azzal osztod el a gépedre és az ottani gépre a netet.

De több mint valószínű, nem fogják megengedni. Amivel egyébként (bármennyire is ellenszenvesnek tűnik) 100%-ban egyet értek.

2014. márc. 1. 19:27
 10/24 anonim ***** válasza:
Az egy PBX.
2014. márc. 1. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!