Miért csinálja ezt a gépem?
Pár napja akadozik a gépem.
Olyan 10-15 másodpercenként laggol.
Akkor érezhető, ha pl. zeneszerkesztő programmal vissza akarom hallgatni, amit felvettem, akkor 10-15 másodperceként akad a zene. Jelzi is nekem, hogy túlterhelt a rendszer, de csak egy fél másodpercig.
Régebben nem csinálta ezt.
Vagy ha játszom, akkor is be-be röccen, de ott is leginkább a hang akad be, glitch szerűen.
Itt egy kép a feladatkezelőből: [link]
A fura az, hogy 3-40% között ugrál a CPU, pedig semmilyen programot nem futtatok.
Régebben 0-1% között mozgott ez az érték. Illetve, mintha ezelőtt nem lett volna ott az ntoskrnl.exe.
A gépem nem tegnap lett összeszerelve kb. 6 éves lehet, de remélem nem romlott el.
Próbáltam már, hogy áramtalanítom a gépet.
Próbáltam a Tweeking programot is, a CCleanert, de egyik sem tudta ezt megszüntetni.
Mi lehet a gond?
"Jelzi is nekem, hogy túlterhelt a rendszer"
hogyan jelzi? A windows ilyet biztosan nem csinál. Milyen programot telepítettél, ami ilyesmibe beledumál?
És egy ettől független tipp, amit érdemes megnézned, hogy téged érint-e:
Az az exe folyamat elég gyanús elnevezésű, én is vírusra tippelnék.
HDSentinel mit mutat a kondícióról? (ez a másik tippem)
#1. A cubase jelzi.
Egyszer sikerült letorolnom ccleanerrel, de ujrainditaskor felugro ablakban kéri az admin engedélyét, és hiába megyek nemre addig ugrik fel amíg igen re nem nyomok. Azóta letörölni sem lehet. Fos avast meg nem talál vírust.
Bezzeg amikor kérdés nélkül karanténba teszi a fájlokat...
Na mindegy. Hogy tudom törölni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!