Lehet ez miatt lassú a gépem?
erősen lassú van olyan játék amit tavaly meg rendesen lagg mentesen tudtam játszani most meg játszhatatlan ki cseréltem a windowsot is de semmi változás
van amikor a ram 90% felett van de semmi sem fut
azután kaptam ezt a programot amivel meg néztem a hardot es ezt adta ki
a hard miatt ilyen lassú?
ha ki cserelem rendbe jön?
hat 4gb ramom van és eddig nem volt baj úgy kb 2 hónapja kezdett lassulni ki is volt pucolva utána alaplap is volt cserelve és windows is de egyre lassab lesz
ha le akarok tölteni valamit és addig jól megy akkor amikor el kezdi a töltés megint erősen be lassul amiutan le töltötte amit akartam nem sokat javul
és mivel tudnám meg nézni hogy mi a baja?
Nem van amikor el indítom a gépet elé jon az origin meg az utorrent azokból ki lepek más nem jön elé kb 2-3 perc múlva vagy meg annyi se kell 90% felett van
ha vennék meg kb 4gb ramot az meg oldana vagy mást kellene cserélni?
Hm? Semmi nem fog megölődni.
Takarítsd ki szépen a gépedet, portalaníts, rakd újra a windows-t.
Tápot is fújd ki. (Am nem válaszoltál a táp milyenségére, de szerintem ez szoftveres hiba egy kis pebacakkal ízesítve.)
hat ha tudnám milyen a tapom jó volna 3 éve cseréltem de a doboza nincs meg s nem tudom mi a neve
500 w
12cm
nem tudom hogy aze de azt írja rajta hogy technoware
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!