Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Lehet ez miatt lassú a gépem?

Lehet ez miatt lassú a gépem?

Figyelt kérdés

[link]

erősen lassú van olyan játék amit tavaly meg rendesen lagg mentesen tudtam játszani most meg játszhatatlan ki cseréltem a windowsot is de semmi változás

van amikor a ram 90% felett van de semmi sem fut

azután kaptam ezt a programot amivel meg néztem a hardot es ezt adta ki

a hard miatt ilyen lassú?

ha ki cserelem rendbe jön?

2015. márc. 7. 10:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem. Egy tejesen szektor hibás szarral (10% kondíció) GTA IV-ztem 50-60 FPS-el. FPS droppok lehetnek, de elhanyagolható. Nézz szét a géped tája körül. Ez a memóra igény (ha csak nem 1GB rammod van) nem kóser. Antivírussal nézesd át. Én még a tápod is megnézném. A sok gagyi táp HDD gyilkos.
2015. márc. 7. 10:24
 2/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs összefüggésben a winyó kondiciójával.
2015. márc. 7. 10:24
 3/15 A kérdező kommentje:

hat 4gb ramom van és eddig nem volt baj úgy kb 2 hónapja kezdett lassulni ki is volt pucolva utána alaplap is volt cserelve és windows is de egyre lassab lesz

ha le akarok tölteni valamit és addig jól megy akkor amikor el kezdi a töltés megint erősen be lassul amiutan le töltötte amit akartam nem sokat javul

és mivel tudnám meg nézni hogy mi a baja?

2015. márc. 7. 10:33
 4/15 A kérdező kommentje:
ram lehet a probléma?
2015. márc. 7. 10:34
 5/15 anonim ***** válasza:
"van amikor a ram 90% felett van de semmi sem fut" biztos nem fut? még a háttérben sem?
2015. márc. 7. 11:05
 6/15 A kérdező kommentje:

Nem van amikor el indítom a gépet elé jon az origin meg az utorrent azokból ki lepek más nem jön elé kb 2-3 perc múlva vagy meg annyi se kell 90% felett van

ha vennék meg kb 4gb ramot az meg oldana vagy mást kellene cserélni?

2015. márc. 7. 11:11
 7/15 anonim ***** válasza:
Nem. 90% ram használat 4GB telepített memóriánál nem. Telepítsd újra a Windows-t.
2015. márc. 7. 11:16
 8/15 A kérdező kommentje:
annyi elég lesz meg ölődik vajon?
2015. márc. 7. 11:25
 9/15 anonim ***** válasza:

Hm? Semmi nem fog megölődni.

Takarítsd ki szépen a gépedet, portalaníts, rakd újra a windows-t.

Tápot is fújd ki. (Am nem válaszoltál a táp milyenségére, de szerintem ez szoftveres hiba egy kis pebacakkal ízesítve.)

2015. márc. 7. 11:28
 10/15 A kérdező kommentje:

hat ha tudnám milyen a tapom jó volna 3 éve cseréltem de a doboza nincs meg s nem tudom mi a neve

500 w

12cm

nem tudom hogy aze de azt írja rajta hogy technoware

2015. márc. 7. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!